Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil edecek olan Mediline Hospital  Fırat Üniversitesi futbol takımı, Elazığspor Gönülleri Derneği Başkanı Erhan Eren Kurnaz ve yönetim kurulunun onurlarına verdiği  barbekü partisinde bir araya geldi.

Elazığ Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Kulüp Başkanı Prof. Dr. Eyyüp Yıldırım, Elazığspor Gönülleri Derneği Başkanı Eren Kurnaz ile yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcular katıldı.

GÖKTAŞ: TAKIMIMIZ ELAZIĞ’I TEMSİL EDECEK

Yemek organizasyonu sonrası Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Biz sadece üniversite olarak bakmıyoruz. Aslında takım şehrimizi temsil ediyor. İnşallah iyi sonuçlar alacak olursa ileride de şehrimizi hangi platformda olursa olsun sadece üniversite değil bütün şehrimizi temsil edecek. Bu bağlamda biz hemşehrilerimizin takımımıza bugüne kadar sahip çıktıkları gibi bundan sonra da sahip çıkmalarını bekliyoruz. Ama ayrı zamanda da maçlar kısa bir aralığa sıkıştırıldı. Dolayısıyla biz hemşehrilerimizin takımımız için dualarını bekliyoruz. Gençlerin bir kısmı hakikatten uzun biz süredir ailelerinden uzak. Elazığ’da maçlara hazırlandılar. Biz emeklerin boşa gitmemesi için ayrı zamanda şehrimizin futbol takımı için dua bekliyoruz. Spor şehrin, üniversitenin tanıtılması için çok önemli bir fırsattır. Biz bu vesile ile futbol takımımızın bizi dışarıda layıkıyla temsil edeceğine inanıyoruz. Kardeşlerimiz de o şuurda çalıştılar” ifadelerini kullandı.

KURNAZ: FIRAT ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ’NÜ BUGÜN ZİYARET ETMEK İSTEDİK

Elazığspor Gönüllüleri Derneği Başkanı Eren Kurnaz ise, “Bizler Elazığspor Gönüllüleri Derneği olarak daha önce Elazığspor’un yanında olduğumuz gibi şimdi de Elazığ’ın sporunun her zaman yanında olduğumuzu göstermek amacıyla Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü bugün ziyaret etmek istedik. Gerek yeni yönetimleri yeni oluşumları, gerekse de çok yakında müsabakalar başlayacak. Kendilerine bir hayırlı olsun hem de bir moral motivasyon yemeği vermek istedik” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: ELİMİZDEN GELEN TÜM GAYRETLERİ ZATEN SARF EDİYORUZ

Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Eyyüp Yıldırım ise, “Kulüp olarak Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Spor Kulübü olarak en büyük amaçlarımızdan bir tanesi Elazığ’a hizmet noktasında takımımızı inşallah üçüncü lige taşıma noktasında elimizden gelen tüm gayretleri zaten sarf ediyoruz. Gerek biz gerek yönetim kurulu olarak. Ama bu esnada da tabi ki sağ olsun Elazığ halkı da Elazığ’daki diğer sivil toplum kuruluşları ve iş adamları da, sayın Rektörümüz Fahrettin Göktaş’ta sürekli arkamızda. Hiç eksikliğini hissettirmedi bize sağ olsun. İyi bir organizasyon içerisine girdik. Bugün de sağ olsun Elazığspor Gönüllüleri Derneği sayın Eren Kurnaz, Yunus Genç kardeşlerimiz bize böyle bir yemek organizasyonu düzenlediler. Öncelikle onlara teşekkür ederiz” dedi.

KILINÇ: DEPLASMANDAN SONRAKİ DÖNEMDE DE ÜÇ PUANLA TAÇLANMIŞ OLACAK

Mediline Hospital hastanesi doktorlarından Mikail Kılınç, “Bugün Sayın Rektörüm Fahrettin Göktaş, Mediline Hospital Gençlik Spor Kulübü Başkanı Eyüp Hocam, Elazığ’ın önde gelen iş adamlarıyla birlikte Erzincan deplasmanı öncesinde spor kulübümüze destek olmak amacıyla burada bir araya geldik. İnşallah bu birlikteliğimiz deplasmandan sonraki dönemde de üç puanla taçlanmış olacak. Bu dönemde Sayın Rektörüm Fahrettin Göktaş’ın, Mediline Hospital Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sayın Eyüp Hoca’mın da teveccühleriyle şükür ki üniversitemizin futbol takımının hem isim hem de forma sponsoru olma şansını yakaladık. Bu anlamda ben kendisi de gelecekti ama Mediline Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muhittin Siğergök Bey’e de bir Elazığlı olarak teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.