Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un 2. Yarı kamp programı kesinleşti. Hazırlıklarını ilk etabına 23 Aralık Perşembe günü Elazığ'da start verecek olan Elazığspor, devre arası kampına 2 Ocak'ta Antalya'da devam edecek.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Fatsa Belediyespor'a 1-0'lık skorla yenilerek ilk devreyi küme düşme hattında tamamlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un devre arası kamp programı belli oldu.

Sezona yine transfer yasağı ve maddi problemler giren Bordo-Beyazlı ekibimiz, ikinci yarıya transfer tahtasını açarak iddialı girmek istiyor.

Sezonun ilk yarısında 13 puan toplayan Elazığspor devre arasına 17. Sırada girerken, küme düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı. Bu bağlamda 2. Yarı planlamasını yapan Elazığspor, devre arası kampı için yine Antalya’yı tercih etti.

2. Yarı hazırlıkları için 23 Aralık Perşembe günü Elazığ'da toplanacak olan Bordo-Beyazlılar 2 Ocak'ta Antalya'ya gidecek. Antalya’da 2.Yarı'ya hazırlanacak Temsilcimiz Elazığspor, Bergama Belediyespor Maçı'na kadar hazırlıklarına bu şehirde devam edecek. Transfer tahtası için çalışmalara başlayan Bordo-Beyazlı Yönetim transfer yasağını kaldırması durumunda yeni transferlerini devre arası kampına getirecek.