Birevim Elazığspor’da Sakaryaspor karşılaşması sonrası değerlendirmelerde bulunan başkan Selçuk Öztürk, önemli mesajlar verdi.

Takımda yaşanan ekonomik problemlerin devam ettiğini kaydeden Öztürk, birkaç gün içerisinde futbolculara ödeme yapmaları gerektiğini vurguladı.

ÖZTÜRK: BİZ CEBİMİZDEN PARA VERİYORUZ

Sponsorlar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Vali Çetin Oktay Kaldırım’dan destek isteyen Başkan Öztürk, “biz geçen hafta da ciddi pozisyonlar kaçırdık Bayburt maçında. Takımımız Bayburt’a yenildi ama geçen maç gerçekten şans yanımızda değildi. Şimbu du maça baktığımız zaman 4-0 olacak maç Rakibinde son pozisyonu var. Sakarya transfer tahtasını açtı ama açmadan önce de aldığı transfer ettiği oyuncuların çoğu kamp gördü. Biz bütün takımımızla gurur duyuyoruz ama Elaızğ çocuklarıyla gurur duyuyorum. Geldiğimizden beri biz cebimizden para veriyoruz. Buna da üzülüyorum. Sayın valimizden ve sayın belediye başkanımızdan destek istiyoruz. Desteklerin devamını istiyoruz. Sivil toplum örgütleri, ticaret ve sanayi odamız. Elazığspor kimsenin malı değil. Bugün ben varım yarın ben yokum. Bugün bu kulübü yaşatma adına, bu camiayı birleştirme adına hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız” ifadelerini kullandı.

YILMAZ: SAKARYASPOR MAÇINA İYİ HAZIRLANMIŞTIK

Sakaryaspor karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Birevim Elazığspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, ”Bu hafta oyuncularımızla zaten bütün hafta Sakaryaspor maçına iyi hazırlanmıştık. İyi de başladık bu sefer. İyi başlayınca zaten bunun karşılığını gördük. Faklı da olabilirdi. 3-4 tane net gol pozisyonumuz var. Bu galibiyette en büyük pay Elazığspor taraftarınındır onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL