Serkan Çayır Başkanlığı’ndaki Yönetim Kurulu’nun aldığı karar gereği geçen hafta yapılması gereken Elazığspor Kulübü Derneği’nin Mali ve İdari konularının müzakere edileceği Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 7 Haziran Salı günü Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Elazığspor Kulübü Derneği Tüzüğü’nün 16. Maddesi gereği yarın olağanüstü genel kurulun yapılabilmesi için; “ikinci toplantıda en az Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerinin iki katından az olamaz” Hükmü gereği salonda yeterli sayının olması gerekecek.

30 Mayıs Pazartesi günü salt çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Elazığspor Kulübü Derneği Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 7 Haziran Salı günü saat 17:30’da Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nın yapılabilmesi için, Elazığspor Kulübü Derneği Tüzüğü gereği salt çoğunluk şartı aranmayacak.

Elazığspor Kulübü Derneği’nin Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nın gündem maddeleri şöyle;

Açılış ve Toplantı Çoğunluğunun Tutanakla Tespiti, Genel Kurul Başkanlık Divanının oluşumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Genel Kurul Başkanlık Divanına toplantı tutanaklarının imza yetkisi verilmesi, 21 Aralık 2021 tarihi ile 30 Mayıs 2022 tarihleri arası Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve müzakeresi ve ibrası, 21 Aralık 2021 tarihi ile 30 Mayıs 2022 tarihleri arası gelir gider tablosunun okunması, müzajeresi ve ibrası, Denetleme Kurulunun Raporunun Okunması ve İbrası, 31.05.2022-31.05.2023 tarihleri arası tahmini bütçenin sunulması, müzakeresi ve onaylanması, Dilek ve Temenniler, ve kapanış.