Elazığspor camiası Afyon deplasmanında alınan 4-0’lık galibiyetin coşkusunu bile yaşayamadı.

Lig’de kalma adına Afyon deplasmanından önemli bir galibiyet elde eden temsilcimizde futbolcuların Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurduğu ortaya çıktı.

Sezon başından buyana maddi anlamda oldukça sıkıntılı günler yaşayan ve içerisinde bulunduğu çalkantılı süreçten bir türlü kurtulamayan Elazığspor’da, futbolcular Altay maçından sonra serbest kalma hakkı kazanacak.

Yapılan Kongrenin ardından herhangi olumlu bir gelişmenin şu ana kadar yaşanmaması taraftarları tedirgin ederken, futbolcuların Altay maçıyla Elazığ’a veda hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.

Spor Toto 1.Lig’de birçok takımın radarında bulunan Elazığsporlu futbolcular, şehirde bir hareketliliğin olmaması ve somut hiçbir adımın atılmamasının kendilerini üzdüğünü yakın çevrelerine belirtirken, takımın önemli oyuncularından Emre Öztürk’ün sosyal medya hesabından yaptığı ayrılık sinyali gözlerden kaçmadı.

Afyon galibiyetinin ardından paylaşım yapan Emre Öztürk, “Ayağına sağlık şerefli onurlu takımım. Artık konuşacak biz değiliz, şehrin büyükleri. Eğer bir hamle gelmezse Altay maçı bizim son maçımız.” İfadelerine yer verdi.

Öte yandan futbolcuların bu hafta tesislerde basın toplantısı yaparak son sözlerini söyleyip taraftarlara veda edeceğini kendi aralarında konuştukları öğrenildi.

Sezon başından itibaren bütün sıkıntıları göğüslediklerini, tüm zorluklara rağmen, kulübün ve takımın sahiplenmemesinin kendilerini üzdüklerini ifade eden futbolcular, üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptıklarını Altay maçında da onurlarıyla mücadele edeceklerini ve Elazığ’a veda hazırlığında olduklarını ifade ettiler.