Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, gereksiz yere kart gören futbolcularımıza uygulanacak cezai yaptırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Öztürk, ligin ikinci yarısında oynanan Bayburt Özel İdarespor ve Sakaryaspor maçları da dahil olmak üzere, sezon sonuna kadar oynanacak olan karşılaşmalarda gereksiz yere kart gören futbolculara kulüp disiplin yönetmenliği gereğince para cezası uygulayacaklarını ifade etti.

Başkan Öztürk yaptığı açıklamada; “Yönetim Kurulumuzca aldığımız karar doğrultusunda ligin ikinci yarısında oynanan tüm karşılaşmalarda geçerli olmak üzere pozisyon harici sarı veya kırmızı kart gören futbolcularımıza para cezası uygulayacağız. Aldığımız karar sonucunda sarı kart gören futbolcularımıza 5 Bin TL, kırmızı kart gören futbolcularımıza ise 10 Bin TL para cezası uygulamayı kararlaştırdık. Şartlar ne olursa olsun bu cezai yaptırımları uygulayacağımızı belirtmek isterim. Böylelikle ligin ikinci yarısında oynadığımız Bayburt Özel İdarespor ve Sakaryaspor müsabakalarında gereksiz yere kart gören futbolcularımıza disiplin yönetmenliğimiz gereğince uyguladığımız para cezasını kendilerine tebliğ ettik” dedi.