Adanaspor maçının yanı sıra ikinci yarıdaki tüm iç saha maçlarını Şanlıurfa’da oynamak için Türkiye futbol Federasyonu’na başvuran Elazığspor’un müracaatı kabul edildi. Buna göre Elazığspor-Adanaspor karşılaşması, 21 Ocak Pazartesi günü saat 19.00’da Şanlıurfa Gap Stadyumu’nda oynanacak.

Elazığ Atatürk Stadyumu yıkım sürecine girdiği için Altay Maçını Sivas’ta oynayan ikinci yarının ilk maçı olan Adanaspor müsabakasını ise Şanlıurfa’da oynamak için Şanlıurfa spor Kulübü’nün de onayını alarak Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuru yapan Elazığspor’un müracaatı kabul edildi.

Elazığspor’un başvurusunu onaylayan Türkiye Futbol Federasyonu Maç Planlama Müdürlüğü, Elazığspor-Adanaspor karşılaşmasının Şanlıurfa’da oynanmasını kararlaştırdı.

Buna göre Elazığspor ile Adanaspor arasındaki müsabaka, 21 Ocak Pazartesi günü saat 19.00’da Şanlıurfa Gap Stadyumu’nda oynanacak.

Öte yandan Elazığspor Kulübü’nün Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı başvurunun Adanaspor Maçı ile sınırlı olmadığı ve Bordo-Beyazlı temsilcimizin ikinci yarıdaki tüm iç saha maçlarını bu kentte oynamayı talep ettiği öğrenildi.

Elazığspor’un başvurusunu kabul eden Türkiye Futbol Federasyonu, internet sitesinde Elazığspor’un ikinci yarıda oynayacağı iç saha maçları için stadyum bilgisi olarak Şanlıurfa Gap Stadyumunu açıkladı.