Elazığspor’un geçtiğimiz sezon altyapıdan profesyonel yapılarak ucuz maliyetle profesyonel takıma kazandırılan ve sezon genelinde önemli ölçüde faydalanılan Malili futbolcu İdrissa Diarra’nın serbest kalma ihtimali ortadan kaldırıldı.

Alınan bilgilere gör alacaklarının ödenmemesi nedeniyle serbest kalmak için girişimlere başlayan genç futbolcunun, Başkan Selçuk Öztürk’ün yaptığı ödemenin ardından Elazığspor’dan ayrılma planları da suya düşmüş oldu.

Bilindiği üzere sezon içerisinde bir başka Malili oyuncu Musa Bagayako’nun kısmi alacağının Elazığspor kayyım başkanı Sebahattin Devecioğlu tarafından ödenmemesi nedeniyle bu oyuncu bedelsiz olarak Adanaspor’la anlaşmış ve İdrissa Diarra da bu durumdan dolayı rahatsızlık duyarak Elazığspor’dan ayrılmak için fırsat kollamıştı.

Bu durumu bilen Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk’ün İdrissa Diarra’nın kısmi alacağını ödeyerek, Malili oyuncunun bedelsiz olarak serbest kalma ihtimalini ortadan kaldırmış oldu.

Edindiğimiz bilgilere göre, Elazığspor’da statü gereği oynayamayacak olan İdrissa Diarra’nın 1. Lig kulüplerine kiralık olarak verileceği öğrenildi.