Selçuk Öztürk Başkan Olmayı Düşünüyor Mu?

Elazığspor’da ismi gündemden düşmeyen eski başkanlardan Selçuk Öztürk, Elazığspor’un transfer yasağının kaldırılması için Kayyum Başkanı Sebahattin Devecioğlu’na yardımcı olduğunu belirtirken, başkanlık düşüncesinin olmadığını ifade etti.

Selçuk Öztürk Başkan Olmayı Düşünüyor Mu?

Zor günler geçiren ve kapanmanın eşiğinde olan Elazığspor’da, kadro tamamen dağılırken, Adanaspor maçına gençlerle çıkacak olan Bordo-Beyazlı temsilcimizde bir an önce güçlü bir yönetim oluşturmak için çalışmalar devam ediyor.

Elazığspor’da 19 Ocak’ta yapılacak olan kongre öncesi başkanlığa aday olup olmayacağı merak konusu olan ve gündemden düşmeyen eski başkanlardan Selçuk Öztürk, başkanlık düşüncesinin olmadığını belirterek, sadece transfer yasağının kaldırılması için Kayyum Başkanı Sebahattin Devecioğlu’na yardımcı olduğunu açıkladı.

Kayyum başkanı Sebahattin Devecioğlu'na yardımcı olduğunu açıklayan Öztürk, "Yapılacak kongrede Elazığspor'a başkan veya yönetim kurmak gibi bir düşüncem yok. Sadece kayyum başkanımız Sebahattin Devecioğlu'na transfer yasağının açılması için yardımcı oluyorum. Amacımız Elazığspor'umuzu yaşatmak ve kümede kalması için elimizden geleni yapmaktır" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Başka kapıya
Başka kapıya - 5 yıl Önce

Elazığsporu bu duruma getiren zaten bu köçek. Bir daha mı başkan olsun. Yok yok bizden uzak....

Cezmi
Cezmi - 5 yıl Önce

Bu vatandaşın Elazığspordan aldığı para ne kadar ne kadar temlik koymuş ne kadarını tahsil etmiş, Elazığsporun ipini çeken Bu vatandaş ve Sedat Karataş-Karahan Çelik dir bu iç isim Elazığsporu bu hale düşürmüştür. Bunlara destek veren göz yuman işbirliği yapan Belediye de bu işin vebaline ortaktır.

SIRADAKİ HABER

banner137