Geçtiğimiz günlerde TFF 3.Lig Takımlarından Cizrespor’la 1 yıllık anlaşma sağlandığı açıklanan Elazığlı Teknik Adam Ümit Tekoğlu, gelinen süreçte Güneydoğu Anadolu Takımıyla görüşmeleri sonlandırdığını açıkladı…

Cizrespor ile yaptığı görüşmeler neticesinde, sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını ve gerekli şartlar oluşmadığı halde bilgisi dışında sosyal medya hesabından anlaştık yönünde açıklama yapmalarını hoş görerek futbol adamlığı etiğine yaraşır biçimde kabul ettiğini ifade eden Tekoğlu, ancak gelinen süreçte yeterli ilerleme kaydedememiş olduğunu düşünerek gördüğü lüzum üzerine Cizrespor ile görüşmeleri sonlandırdığını belirtti.

“GÖRÜŞMELERİMİ SONLANDIRMIŞ BULUNMAKTAYIM”

Tekoğlu, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Kısa bir süre önce güzide kulüplerimizden biri olan Cizrespor ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını, bu anlamda da kendilerine bu süreçte, gerekli şartlar oluşturulursa elimizden gelen yardımı ve bu zor süreci göğüsleyeceğimizi belirtmiştim. Ancak Cizrespor Kulübü resmi sosyal medya hesabından şahsımla anlaştıklarını bilgim olmadan paylaştılar. Bunun üzerine yaptığım görüşme ile bende gerekli şartların olgunlaşmadığını belirtmeme rağmen konuyla ilgili gereken şartlar yerine getirilecek denip kendilerinin zamana ihtiyaçları olduklarını, kulübün zor günler geçirdiklerini beyan etmelerini futbol adamlığı etiğine yaraşır biçimde kabul ettim. Fakat gelinen süreçte yeterli ilerleme kaydedememiş olduğumuzu düşünerek Kulüp Başkanı Sayın Maruf Sevinç beyle görüşmemiz neticesinde gördüğüm lüzum üzerine görüşmelerimi sonlandırmış bulunmaktayım. Ben buradan, yakın süreçte gerek telefonları gerekse sosyal medyadan bizleri destekleyen, kıymetli dostlarımıza, sevgili Cizrespor taraftarlarına bizlere göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür eder, yeni sezonda Cizrespor’a başarılar diler, saygılarımı sunarım." İfadelerine yer verdi.