Bordo beyazlı temsilcimiz Elazığspor, uzun bir süre taraftarından ve ilimizden uzakta çalışmalarını sürdürecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun 19 ve 20. Haftalarında üst üste Sakaryaspor ve Tuzlaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Elazığspor, Teknik Direktör Levent Eriş’in isteği doğrultusunda bir sonraki deplasman maçı olan Tuzlaspor karşılaşmasına İstanbul’da hazırlanacak.

Alınan bilgilere göre zorlu maçlar öncesinde deplasman planlamasını yapan Bordo-Beyazlı ekibimiz, 18 Ocak Cumartesi günü Sakaryaspor Maçı için önce havayoluyla İstanbul’a uçacak ve buradan ise karayolu ile Sakarya’ya geçecek. Sakaryaspor ile 19 Ocak Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Elazığspor’da kafile, maçın ardından yine karayolu ile İstanbul’a geçecek.

Teknik Direktör Levent Eriş’in isteği doğrultusunda Tuzlaspor Maçı hazırlıklarına İstanbul’da start verecek olan Elazığspor bu nedenle ilimize dönmeyerek çalışmalarına İstanbul’da devam edecek.

Alınan bilgilere göre İstanbul’da Anadolu Yakası’nda bir otelde konaklayacak olan Elazığspor Kafilesi, 26 Ocak Pazar günü oynanacak olan Tuzlaspor karşılaşmasının ardından akşam uçağıyla ilimize dönecek.