Mehmet Akif İnan Anısına düzenlenen Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın final maçında Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesini mağlup eden İstiklal OrtaOkulu şampiyon oldu

Eğitim Bir-Sen Elazığ Şubesi tarafından Mehmet Akif İnan anısına bu yıl 2.’si düzenlenen voleybol turnuvasının final maçı, Balakgazi Lisesi’nde oynandı.

Turnuvanın final karşılaşması öncesinde Memur sen’e bağlı şube başkanları arasında gösteri maçı yapıldı:

Toplamda 26 takımın mücadele ettiği turnuvada; İstiklal OrtaOkulu 1.Olurken, 2.’liği Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi, 3.’lüğü ise Şehit Nadir İpek OrtaOkulu elde etti.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara, düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi.

 SARIGÜL: ŞAMPİYON İSTİKLAL ORTAOKULU OLDU

Tören sonunda turnuva ile ilgili bilgiler veren Eğitim Bir-Sen 1. No’lu Şube Başkan Yardımcısı Taha Yusuf Sarıgül, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Mehmet Akif İnan anısına Eğitim Bir Sen voleybol turnuvasının bu yıl da finalini gerçekleştirdik. Geçen sene ki gibi bu yılda katılım yüksekti. 26 takımın katıldığı turnuvamız da bugün final maçını oynadık. Ve şampiyon İstiklal ortaokulu oldu. Turnuvamıza katılan tüm takımlara çok teşekkür ediyorum. hem özel hem de resmi okullardan katılan bütün takımlara çok teşekkür ediyorum. Turnuvamıza desteğini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fevzi Gürtürk’e, Gençlik Spor Müdürümüz Sayın Abdusamet Erene’e  ve katılan herkese Çok teşekkür ediyorum” dedi.