İlimizde yapımı devam eden her iki stadyumda da çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

 Doğukent’te yapılan Butik Stadyum’un yeni sezona hazır hale geleceği öğrenilirken, Atatürk Stadyumu inşaatının ise 2021 yılı Temmuz Ayı’nda tamamlanması hedefleniyor.

Elazığspor ve Elazığ Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak olan yeni stadyumlarda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Yıkılarak inşasına yerinde başlanan Atatürk Stadyumu’nda temel atımının ardından tribün bloklarının yapımına geçilirken, Kuzey Kale Arkası Tribünü inşaatına önemli bir aşama kaydedildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesiyle yapılan ve gelen ödenekler doğrultusunda çalışmalarına hızlı bir şekilde ilerlediği Atatürk Stadyumu inşaatının 2021 yılı Temmuz Ayı’nda tamamlanması bekleniyor.

Öte yandan Atatürk Stadyumu tamamlanana kadar profesyonel kulüplerimizin maçlarını oynaması amacıyla Doğukent’te yapımı devam eden Butik Stadyum’da ise çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Yeni sezona hazır hale gelecek olan Butik Stadyum, oldukça güzel bir görünüm kazanırken, çim zeminin  hazır olduğu türbinlerin inşaasının ise hızla devam ettiği öğrenildi.

Doğukent Stadyumu 2020-2021  futbol sezonunda Elazığspor ve elazığ Belediyespor maçlarına evsahipliği yapacak.

Öte yandan gençlik ve Spor il müdürü Abdulsamet Eren şube müdürleri levent Aytar ve Alaattin Özdemir İle birlikte Türkiye Spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç, yapımı devam eden doğukent butik Stadyumu’nda incelemelerde bulundular.