Temsilcimiz Elazığspor’un da yer aldığı TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Turgutluspor’da bilindiği üzere teknik sorumlu Ramazan Çelik’le yollar ayrılmıştı.

Bu gelişmenin ardından yeni hoca arayışlarına giren Turgutluspor yönetimi, Turgutlu’lu teknik adam Eray Gülay’da karar kıldı.

Elazığ Takımlarına, B Klasman Hakemleri Elazığ Takımlarına, B Klasman Hakemleri

İmza töreninde konuşan Gülay, “Turgutluspor benim yuvam. Burada çok güzel başarılar, çok güzel zamanlar geçirdim. Zor bir süreçten geçiyoruz ama bunun üstesinden gelecek güçteyiz. Yine güzel günler göreceğiz. Taraftarlarımızın yüreği ferah olsun. Turgutluspor en iyi yerlere çıkacaktır. Her şey güzel olacak bundan emin olsunlar. Tek isteğin kulübümüze destek olsunlar ve güzel günlerin mutluluğunu birlikte yaşayalım.” ifadelerini kullandı.

Yeni Teknik sorumlu Eray Gülay’a görevinde başarılar dileyen Turgutluspor başkanı Gökhan Akın ise, “Eray Gülay hocamız Turgutlu’nun bir değeri ve Turgutlusporumuz için önemli bir isim. Hocamıza olan güvenimiz tamdır. Başarılı olacağına inanıyoruz. Bu kulübü daha da yukarılara çıkarmak için hep birlikte çok çalışacağız. Turgutluspor bu şehrin bir değeridir. Tüm taraftarlarımızı ve Turgutlulu futbolseverleri bu değere sahip çıkmaya ve destek olmaya davet ediyorum” dedi.