AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Yıldırım, “seçimlerin dostluk içerisinde götürülmesi en büyük temennimizdir” dedi.

Başkan Yıldırım, “Ben hem şahsım olarak hem de bulunduğum makam olarak içini doldurmadan slogani olarak konuşmaya karşıyım. Biz her daim sahadayız derken bunun bir karşılığı var eğer karşılığı yoksa siz zaten bize sorarsınız. Aylardır sahadayız diyorsunuz da, şurada yoksunuz, burada yoksunuz, şunla ilgili bir cevabınız yok, açıklamanız yok, dersiniz. Seçim bitmeden diğer seçimin hazırlıklarını yapan bir siyasi Parti’nin mensuplarıyız. Bütün samimiyetimle söylüyorum, 21 yıldır bunu güncelleyerek getirmiş olmamızın çok önemli hikâyemizde ki başarımızın başlığıdır. Sahada olmak gerekiyor, sahada sadece belli zaman dilimlerine kilitlenmiş bir çalışma biçimi sizi yarıda bırakır, başarısız kılar. Dolayısıyla bizim bu alışkanlığımız bir gelenek haline geldi ve bunu bu şekilde devam ettireceğiz. Öncellikle seçimlerin çok güzel ortamlarda, naif bir şekilde, bir dostluk içinde geçirmemiz bizim temennimizdir. Bu hukuka biz sonuna kadar riayet edeceğiz. İster Cumhur İttifakı ortaklarımızla ister diğer siyasi partilerin adayları anlamında, bu kirletilmiş veya özelere dahil edilmiş kaos açıklamalarıyla hiçbir zaman işimiz olmadı ve bundan sonrada olmayacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları için düzenlenen karşılama törenine yoğun katılım sağlayan hemşehrilerine teşekkür eden Yıldırım, vatandaşlarımız bize ayrı bir heyecan yüklediler. 31 Mart akşamı da beklediğimizin üstünde bir oy alarak bu ipi göğüslemek istiyoruz” dedi.

Başkan Yıldırım, "Bismillah dedik, güzel bir başlangıç yaptık. Aslında başlangıcı sadece mevcut Belediye Başkanımız ve yeni dönem Belediye Başkanımız açıklandıktan sonra bir sahaya inme şeklinde, onun dışında biz zaten hep sahadaydık. Sahaya şimdi bir farklı şekilde, bir boyutla geldik. Gerçekten Havaalanına kadar gelip bizi karşılayan, konvoylar eşliğinde Parti binamıza kadar gelen, gelemeyip de Televizyonlardan izleyenler vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi gerçekten çok onure ettiler, bize ayrı bir heyecan yüklediler. Biz bundan sonraki sürecimizi arttırarak devam edeceğiz. İnşallah nasip olursa 31 Mart akşamı da beklediğimiz oyun üzerinde bir oy alarak bu ipi göğüslemek istiyoruz” dedi.

Elazığ’da Okula Giren 3 Hırsız Tutuklandı Elazığ’da Okula Giren 3 Hırsız Tutuklandı