GÜNDEM

Yüreklere Dokunan MHP, İlçeleri Tek Tek Gezdi

MHP Kadın Kolları “Minik Eller Üşümesin” sosyal sorumluluk projesi kapsamında okullara mont ve bot yardımlarını sürdürüyor.

Yardımlarına Sivrice İlçesi 75. yıl İMKB ilkokulunda devam eden heyet, öğrencileri tek tek giydirdi.

Okul Müdürü Mehmet Emin Tanrıkulu, emeği geçenlere teşekkür etti.

DEMİREL: HAYIR SAHİPLERİNE, HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

MHP İl yönetim kurulu üyesi Bahattin Demirel ise, “Minik Eller Üşümesin” sosyal sorumluluk projesinin önemine değinerek, “MHP İl Teşkilatı olarak bugün Sivrice İlçemizin 75. Yıl İMKB İlkokulundayız. “Minik Eller Üşümesin” projesi kapsamında çocuklarımıza bu soğuk havalarda daha iyi imkânlarda yaşamaları için teşkilatımız olarak mücadele vermekteyiz. Hayır, sahiplerine, herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Heyet, Sivrice’nin ardından Maden İlçesi Kavak Köyü Hazar İlk ve Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelindi.

UĞUR: BENZERSİZ BİR DEĞERDİR

Okul Müdürü Mehmet Emin Uğur, “Bu soğuk kış gününde ayakları üşüyen, elleri üşüyen, kardan yolları yararak çamurlu yollarda zorlanarak okulumuza gelen öğrencilerimizin soğuktan etkilenmemesi için yapılan bu yardım bizi son derece memnun etmekte, öğrencilerimiz son derece mutlu etmekte, yapılan yardım ve düşünceli davranıştan dolayı değerli başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Bu yapış oldukları yardım hem bu dünyada bizim öğrencilerimizin mutluluğu hem de yaptıkları bu yardım ahirette emin olun ki benzersiz bir değerdir. Mutlaka ama mutlaka bilinmelidir. Bu yüzden değerli başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye kaydetti.

IŞIKVER: İNSAN ODAKLI BİR ÇALIŞMANIN PARÇASI OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

MHP İl Başkanı Semih Işıkver’de, ““Minik Eller Üşümesin” kampanyası dahilinde geldiğimiz okullardan biri. Buradaki sıcaklığı çok önemsiyoruz. Değerli hocamıza çok çok teşekkür ederiz. evlatlarımız çok güzel bir ortamda eğitimlerini alıyorlar. Biz dünde ifade ettik. Bugünde teşkilatımızın bütün kademleri sahada. Yavrularımıza, miniklerimize karne hediyesi vermek için. Bir nebze olsun onların karne sevinçlerine katkıda bulunmak için buradayız. Zaten milliyetçi, ülkücü hareket olarak gelmiş olduğumuz temsil ettiğimiz kültür bellidir. Bizler bir garibin duasına gir kurtarırsa o kurtarır diyen Tapduk Emre gibi, insanı yaşat ki devlet yaşasın diyen Şeyh Edebalı gibi manevi büyüklerimizin, yine önce ülke ve milletim diye Türk dünyasının lider, rehber kişiliğimiz, büyüğümüz Devlet Bahçeli’nin bize gösterdiği istikamette, bu kutlu yolda bu mübarek yolculukta yine insan odaklı bir çalışmanın parçası olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

MHP İl Teşkilatı ziyaretlerini Kovancılar, Ağın ve Keban İlçeleri ile sonlandırdı.