14 Ocak Pazartesi günü vatandaşlar tarafından altın fiyatlarındaki son durum özel olarak takip ediliyor. Kapalıçarşı bilindiği gibi piyasanın nabzını tutan merkez konumunda.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Bireyler bu sorunun da cevabını araştırıyor.

Ülkemizde sosyal olarak da büyük bir değeri olan altın, hem düğünlerde hem benzer törenlerde akla ilk gelen hediyedir ayrıca ülkemizde birikim açısından da akla ilk gelen yatırım aracı altındır.

Altın fiyatları konusundaki net bilgiler haberimizde.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen altın çeşitleri arasında ilk sırada yer alır. Düğünlerde hediye edilen çeyrek altın ayrıca birikim konusunda da oldukça önemlidir. Ülkemizde euro ve dolardan bağımsız olarak çeyrek altın evlerde en çok biriktirilen altın türüdür. Çeyrek altın bugün 361,89 TL'den alınırken 370,12 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın fiyatları da vatandaşlar arasında en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Yarım altın 14 Ocak Pazartesi günü 721,51 TL'den alınırken 740,23 TL'den satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın fiyatlarında son durum şu şekilde; 1.447,55 TL'den alınan tam altın 1.475,94 TL'den satılıyor.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ile diğer altın türleri arasındaki fark şu şekilde ifade edilir; Cumhuriyet altını hem daha ağır hem daha pahalı olduğundan kolay kolay bozdurulmaz. Cumhuriyet altını bu sabah 1.500,00 TL'den alınırken 1.522,00 TL'den satılıyor.