TFF 3. Lig 2. Grupta son haftalarda aldığı sonuçlarla yükselişe geçen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 23 Elazığ FK, ligin 21. Hafta Maçında Yeşilyurt Demir Çelik Ofspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Sezonun ikinci yarısı öncesi bir çok futbolcusu kaybeden ve kısıtlı imkânlara rağmen teknik sorumlu Samet Ersöz yönetiminde aldığı puanlarla ateş hattından hızla uzaklaşan temsilcimiz, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Bu maçın hazırlıklarını Cuma günü itibariyle tamamlayan Bordo-Beyazlı takımımız, cumartesi sabahı kendi özel otobüsüyle Trabzon’a gitti.

Konaklayacağı otele yerleşip maç saatini beklemeye başlayan 23 Elazığ FK’da bu maç öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

5 Şubat Pazar günü saat 14.00’te of ilçe stadında başlayacak olan müsabakayı Bursa Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Metin Ateş yönetecek.

Atatürk Stadyumu Akşam Maçına Hazır Mı? Atatürk Stadyumu Akşam Maçına Hazır Mı?

Temsilcimiz bu maç öncesi 22 puanla 12. sırada bulunurken, rakip Ofspor 9 puanla son basamakta yer alıyor.

Ligde şu ana kadar 1 galibiyet tek alabilen Karadeniz ekibi, o galibiyeti de sezonun ilk yarısında Elazığ’da 23 Elazığ FK’ya karşı 3-1’le almıştı.

Bordo beyazlı temsilcimiz, tam kadro çıkacağı müsabakadan galibiyetle ayrılıp, ilk yarıdaki mağlubiyetin rövanşını almak istiyor.