Düğünlerde ve nişanlarda akla gelen ilk armağan altındır.

Ayrıca sosyal hayatta da toplumsal hafızamız ve ortak kültürümüz gereği altın son derece önemlidir, sadece düğünlerde değil yatırım konusunda da altın bir numaralı birikim aracı olarak karşımıza çıkar.

26 Ocak altın fiyatları bugün ne kadar? Vatandaşların büyük bir merakla takip ettiği altın fiyatları hakkında doğru bilgiler sabah saatlerinde hazırladığımız içeriğimizde...

GRAM ALTIN BUGÜN KAÇ TL?

Gram altın, çeyrek altın fiyatlarındaki değişimlerin ardından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Gram altın 26 Ocak Cumartesi günü 220,62 TL'den alınan gram altın 220,76 TL'den satılıyor. Son dönemde düğünlerde de gram altın gelin ve damada armağan ediliyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Kuşkusuz çeyrek altın ülkemizde en çok tercih edilen altın türleri arasında ilk sırada yer alır. Evlerde biriktirilen altın çeşitlerinin büyük çoğunluğu çeyrek altındır. Çeyrek altın en çok düğünlerde takı kuyruklarında görülür. Bu sabah 350,60 TL'den alınan çeyrek altın 358,51 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN FİYATLARI

Yarım altın fiyatlarında son durum şu şekilde; genelde birikim ve yatırım amacıyla satın alınan yarım altın bugün 699,00 TL'den alınırken 717,01 TL'den satılıyor. Yarım altın fiyatlarında düne göre yükselme söz konusu.

TAM ALTIN FİYATLARI

Tam altın da vatandaşların ilgili bir şekilde araştırdığı konu başlıkları arasında yer alıyor. Tam altın bu sabah saatlerinde 1.402,39 TL'den alınırken 1.429,64 TL'den satılıyor. Genelde biriktirmek için alınan tam altın bozdurulma seçeneği ile değerlendirilmez.