31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti’den Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı olan Fuat Fırat Ünlü hizmeti Yazıkonak’a taşımak istediğini ifade etti.

Elazığ’da Liseliler Bilgi Yarışmasında Ter Döktü Elazığ’da Liseliler Bilgi Yarışmasında Ter Döktü

Aday adayı Ünlü, ”Çalışmalarımız hamdolsun çok iyi yoğun bir teveccühle karşılanıyoruz. Adaylığımız öncellikle beldemize, ilimize, memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ayrıca bu çalışmayı ortaya koyan diğer aday adayları kardeşlerime de başarılar diliyorum. Tabi nihayetinde bu bir bilek güreşi değil bir hizmet yarışı. Bu doğrultuda amacımız Yazıkonak’ın gelişen, değişen, üreten, kalkınan ve Türkiye yüzyılına yakışır hizmetler getirmektir” dedi.

Amacımız Yazıkonak’ın gelişen ve değişen Türkiye yüzyılına layık bir belde olmasını sağlamak.” Diyen Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı olan Fuat Fırat Ünlü, hemşerilerinden destek isteyerek 31 Mart yerel seçimlerinin hayırlı olmasını diledi

Ünlü, “Bu seçim sürecinde adaletin, hakkaniyetin toplumsal barış ve huzurun hâkim olacağı bir seçim süreci temenni ediyorum. Bu doğrultuda belde sakinlerimizden kardeşlerimizden dua ve desteklerini bekliyorum” dedi.