AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ankara Milletvekili Dr. Ömer İleri Elazığ’a geldi.

"Teknolojide Kadınlar Teknolojik Adımlar, Dijitalin Yüzyılı İçin Teknoloji Kadın ve Yerel Yönetimler Yerel Çalıştayı”na katılmak üzere şehre gelen Genel Başkan Yardımcısı İleri, çalıştay gerçekleştirileceği İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’ni gezdi.

Dr. İleri’ye Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, merkezi gezdirerek, Başkan Yardımcısı İleri’ye bilgiler verdi.

Başkan Yardımcısı Dr. İleri’nin bilgi aldığı sırada ziyarete eşlik eden Başkan Şerifoğulları da yeni bir projenin notunu aldı.

Türkiye'nin Konuştuğu Kadın Elazığ'da Türkiye'nin Konuştuğu Kadın Elazığ'da

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından düzenlenen "Teknolojide Kadınlar Teknolojik Adımlar, Dijitalin Yüzyılı İçin Teknoloji Kadın ve Yerel Yönetimler Yerel Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Çalıştay’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ankara Milletvekili Dr. Ömer İleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi ve Bilişim Teknoloji Başkan Yardımcısı Meryem Sümen, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz, İpekyolu Gençlik Merkezi Müdürü Salih Şimşek konuşmacı olarak katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ankara Milletvekili Dr. Ömer İleri de konuşmasında merkezde yürütülen çalışmaları övgü dolu sözlerle anlattı.

Başkan İleri, “Elazığ’da yazılım geliştirme çabaları yapılıyor, mühendislik çalışmaları yapılıyor. Bu gerçekten çok iyi bir kıvanç kaynağı ve ben hepinizi tebrik ediyorum. Bazı konularda bırakın teknoloji geliştirmeyi kullanma noktasında bile sıkıntımız vardı. Hakikaten o günler çok şükür geride kaldı. Cumhurbaşkanımız çok iyi bir siyasi iradeyi ortaya koydu. Çok sistematik planlı programlı bir süreç sonucunda ki bu süreçte yeri geldi biliyorsunuz yeni kurumlar hayat geçirdi mesela Türkiye Uzay Ajanslığı gibi. Yeri geldi stratejik yol haritaları çalışıldı” dedi.