Elazığ’da yapılan AK Parti Belediye Başkan aday tanıtım toplantısına katılan ve ardından il merkezi ile ilçelerde açılışı gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarına katılan Serdar, seçimlerde AK Parti’nin büyük bir zaferle çıkacağını dile getirdi.

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları  ile birlikte Hicret ve Karşıyaka Mahallesinde gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları ve açık hava  toplantılarına  katılan AK Parti MKYK Üyesi Ömer Serdar, esnaf gezileriyle  hemşerileriyle buluştu.

Başkan Şerifoğulları’nın bugüne kadar yaptığı yatırım ve hizmetleri, 31 Mart’ta “Gerçek Belediyecilik” ile taçlandırarak, gönül birliğiyle şehri  her alanda kalkındırmaya devam edeceğini dile getiren Serdar, bunun için AK  kadroların  hazır ve kararlı olduklarını ifade etti.

STK Platformu Yeni Müfredatı Görüştü STK Platformu Yeni Müfredatı Görüştü

İlçe SKM Açılışları

Şehir merkezindeki seçim çalışmalarını ilçe SKM açılışları ile devam ettiren AK Parti MYK üyesi ve 26. Dönem Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, ilçelerde büyük bir ilgi ve sevgi seli ile karşılandı.

Halkın AK Parti’ye desteğini sahada çok net olarak gördüklerini dile getiren Serdar, Palu Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek” şunları söyledi:

“Ana ocağı ata yurdundayız. Bugün bu coğrafyaya mana ve ruh veren topraklardayız. Bugün manevi hamurumuzu yoğuran değerli zatların yaşadığı, ilim irfan ocağı, topluma ve insanlığa hayırlı olmayı salık vermiş önder şahsiyetlerin bulunduğu topraklardayız. Milletvekillerimiz, Kıymetli hemşerilerim ve Teşkilatımızla birlikte, seçim çalışmalarını yürüteceğimiz Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. AK Parti demek sevgi demek, vefa demek.”

Palu ilçe programının ardından AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Karakoçan İlçesinde Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Serdar, tüm kesimlerin desteği ile güçlü yürüyüşlerine devam ettiklerini ifade etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Kovancılar İlçesinde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen ve SKM açılışı Yapan Serdar, gençlerle buluştu ve onlarla sohbet etti.

Geleceğimizin mimarı, umudumuz gençlerimizle bir araya geldiklerini ifade eden Serdar,  “Gençlerimizin talep ve isteklerini dinledik, onlar için gerçekleştireceğimiz projelerimizi, çalışmalarımızı konuştuk. Yürüdüğümüz yol bir olsun gençler; biz sizlerleyiz, yanınızdayız” dedi.