Anadolu Yayıncılar Derneği, İletişim Başkanlığı’nın destekleriyle deprem bölgesindeki ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

KPSS Başvuruları Başladı KPSS Başvuruları Başladı

Buz kapsamda Anadolu Yayıncılar Derneği üyesi çok sayıda ulusal ve yerel gazeteci Gaziantep ziyaretlerinin ardından Hatay’a gittiler.

Gazetecilere Hatay ziyaretlerinde AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman eşlik etti.

Hatay’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman açıklamalarda bulundular.

BURHAN: 50 GAZETECİ ARKADAŞIMIZLA BURADAYIZ

Başkan Burhan, “Bizler İletişim Başkanlığı desteğiyle Anadolu Yayıncılar Derneği olarak Hatay’a geldik. Hatay’da vefat edenlere Allah rahmet eylesin, Hatay’ın başı sağ olsun. Yaralılara Allah acil şifalar versin. 50 gazeteci arkadaşımızla buradayız. Şu anda Hüseyin Yayman abimiz Hatay milletvekilimiz burada. Kendisini dinleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

YAYMAN: YASIMIZLA BERABER SİZİ KARŞILIYORUZ

Milletvekili Hüseyin Yayman ise, “Sizleri böyle bir Hatay’da misafir etmek istemezdik. Hatay medeniyetlerin şehri, Hatay kültürün şehri, tarihin şehri. Lezzetin, gastronominin şehri. Eşi, benzeri bulunmayan nadir şehirlerden bir tanesi. Sizi böyle acılı günümüzde burada misafir etmenin üzüntüsü içerisindeyiz. İki defa üzülüyoruz. Bir şehrimiz bu kadar yıkıldığı, bu kadar acı biriktiği için bu kadar göz yaşımız biriktiği için üzülüyoruz. İkincisi bu güzel şehirde sizi bir bahar havasında davul zurnayla karşılayıp güzel faaliyetler yapmak varken bu yasımızla beraber sizi karşılıyoruz. Hiçbir güç Türkiye’nin birliğini, beraberliğini ortadan kaldıramaz. Olağanüstü bir zamandan geçiyoruz. Olağanüstü zamanlar ancak olağanüstü tedbirlerle aşılabilir. Olağanüstü bir birlik beraberlikle, olağanüstü bir kardeşlikle aşılabilir. Çok şükür Allah’a bu birliğimiz, beraberliğimiz tamdır” şeklinde konuştu.