İçişleri Bakan Yardımcısı Elazığlı hemşehrimiz Mehmet Aktaş, Kanal Fırat me dya grubumuzu ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, televizyonumuz stüdyolarını gezerek çalışma sistemi hakkında bilgiler aldı.

Whatsapp Image 2024 04 08 At 19.32.53

Kanal Fırat Televizyonunun medya dünyasında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Kanal Fırat Televizyonuyla gurur duyduklarını söyledi.

Bakan Yardımcısı Aktaş, “Kanal Fırat Televizyonuna çok uzun zamandır gelmek istiyordum. Zeki Beyle önceden konuşmuştuk beni çok defa davet etti ama nasip bugüneymiş. Öncellikle şunu ifade etmek isterim ki Kanal Fırat Televizyonu hem layık olduğu kapasite ile çok nitelikli kadrosu ile gerçekten Medya Dünyasında gerçekten çok önemli bir yere sahip bir medya kuruluşumuzu bir televizyonumuz. Ayrıca Elazığlı bir kuruluş olup Elazığ’dan yayın yapması aynı şekilde yine uydu yayını yapabilmesinden gerçekten bir Elazığlı olarak Kanal Fırat Televizyonundan gurur duyuyoruz. Kanal Fırat çalışanları canı gönülden tebrik ediyoruz, emekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Vlcsnap 2024 04 08 20H02M31S652

Öğrencilerden Anlamlı Davranış Öğrencilerden Anlamlı Davranış

Bayram öncesi gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında da bilgiler veren Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, “Elazığ’da ve Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığı olarak milletimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden görevimizin başındayız” dedi.

Bakan Yardımcısı Aktaş, “Yine bir bayram ziyareti vesile ile Elazığ’dayım. Cuma günü akşam Ankara’dan geldim. 3 gündür buradayım. Bugünde Tunceli ziyareti yaptık. Tunceli’de sayın valimizi, İl Emniyet Müdürümüzü, İl Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ettik. Çok farklı noktalarda milletimizin güvenliği için görev yapan Jandarmamızı, Polisimizi ziyaret ettik, dolu dolu bir gün oldu. Öncellikle bütün Elazığlı hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramını yürekten tebrik ediyorum, kutluyorum. Rabbim sağlıkla, sıhhatle nice Bayramları bize idrak etmeyi nasip etsin. Ayrıca Elazığ’ımızı için hem de bütün milletimiz için 81 vilayette İçişleri Bakanlığı olarak Emniyetimizle, Jandarmamızla yine Sahil Güvenliğimizle bitlikte milletimizin huzuru için güvenliği için esenliği için gece gündüz demeden görevimizin başındayız. Bu vesile ile görevi başında olan dediğim gibi büyük bir fedakârlıkla insanımızın huzuru için gece gündüz demeden çalışan Polisimizin, Jandarmamızın ve Sahil Güvenliğimizin de bu vesile ile bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

Whatsapp Image 2024 04 08 At 19.32.29Vlcsnap 2024 04 08 20H02M01S441Vlcsnap 2024 04 08 20H01M48S577

 Vlcsnap 2024 04 08 20H00M59S702