Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, İş İnsanı Nevzat Yıldırım tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar programına MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Bingöl Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Barhturmuş, Kiği-Der Başkanı Cengiz Ögüç, Öz Bin-Der Kurucu Başkanı Sabahattin Akdere, Genç Sivanlılar Dernek Başkanı Muzaffer Sarıkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile aileler katıldı.

İftar sonrası davetlilere hitap eden Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, “31 Mart’ta yeni bir tarih yazmak üzere buluşan bu yüreklere, saygılarımı sunuyorum.. Elazığ elinden tutacak kuvveti bekliyor dedik, vallahi bugün bu salon bu kuvvetin ta kendisidir” şeklinde konuştu.

Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu

“İşte asalet burada, işte cesaret burada, işte sadakat burada, işte vefa burada” diyen Doç. Dr. Murat Aygen, zafere çok az bir zaman kaldığını aktararak, desteklerinden ötürü Elazığ’da yaşayan Bingöllülere teşekkür etti.

Başkan Adayı Aygen, “Daha önce söyledik Elazığ sıkıntılıdır, Elazığ sancılıdır, Elazığ elinden tutacak kuvveti bekliyor. Vallahi bu salon bu kuvvetin ta kendisidir” dedi.

Programda konuşan Milletvekili Semih Işıkver de, Doç. Dr. Aygen’e kefil olduklarını kaydetti.

Milletvekili Işıkver, “Yol yürümekten şeref duyduğumuz, haysiyetine, şerefine, onuruna, namusuna kefil olduğumuz, çalmayacağını çaldırtmayacağını bildiğimiz, yemeyeceğini yedirtmeyeceğini bildiğimiz Sayın Murat Aygen hocamıza bütün Bingöllülerden destek istiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi