İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Pirinççi, beraberindeki heyetle birlikte partisinden istifa ederek Yeniden Refah'a katıldı.

İl Başkanlığında düzenlenen katılım töreninde konuşan Başkan Adayı Septioğlu, “Başkanımıza ve ekibine hoş geldiniz diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

STK VE ESNAF ZİYARETİ

Avukat İbrahim Gök’ten Elazığspor’a 100.000 TL Destek Avukat İbrahim Gök’ten Elazığspor’a 100.000 TL Destek

Yeniden Refah Belediye Başkan Adayı Septioğlu, yoğun seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerine de devam ediyor. Septioğlu ziyaretleri çerçevesinde önce Elazığ Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mithat Ulaş ve yönetimini, ardından da Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Ferhat Evsen ve yönetimini ziyaret ederek yeni döneme ilişkin istişarelerde bulundu.

Daha sonra bir AVM’yi ziyaret eden Başkan Adayı Septioğlu, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak, desteklerini istedi.

Cuma namazını Hicret Mahallesi, Veysel Demirci Camii’nde kılarak vatandaşlarla buluşan Yeniden Refah Belediye Başkan Adayı Septioğlu daha sonra Elazığ Barosunu ziyaret etti.

Yeniden Refah Belediye Başkan Adayı Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Gümüşkavak Mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinlerinin meşalelerle, sloganlarla karşıladığı Başkan Adayı Septioğlu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi, yeni döneme ilişkin istişarelerde bulundu.

Şehrin beklentilerini, vatandaşın derdini çok iyi bildiklerini ifade eden Başkan Adayı Septioğlu, “Hemşehrilerimizin Partimize yoğun bir ilgisi var. Bizler de sahip olduğumuz birikimle şehrimize hizmet için yola koyulduk. İnşallah hemşehrilerimizin desteğiyle Elazığ’ımızda gerçek hizmet dönemini başlatacağız. Hizmetlerimiz gelecek on yıllar boyunca şehrimizde iz bırakacak hizmetler olacak. 31 Mart’ta Elazığ’ımız milli görüş belediyeciliği buluşacak.” diye konuştu.