Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Kent Konseyi ve Elazığ’da hizmet veren medya kuruluşlarını ziyaret etti.

Başkan Alan, ilk olarak Elazığ Kent Konseyi Başkanlığını ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Genel Kurulda Kent Konseyi Başkanı seçilen Nafiz Koca ile bir araya gelen Başkan Alan; “Kent Konseyi Başkanlığına seçilen değerli dostum ve arkadaşım Nafiz Koca, ilimizin sorunlarını her platformda dile getiren duyarlı bir gazeteci arkadaşımızdır. Kendisinin Kent Konseyi Başkanlığı görevinde de önemli projelere imza atacağına inanıyorum. Bugün kendisine hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk hem de şehrimizin sorunları ve çözüm yollarını istişare ettik. İnşallah bundan sonra da kendileriyle birlikle Elazığ’a önemli hizmetleri gerçekleştireceğiz” dedi.

Vlcsnap 2024 05 31 19H32M08S643

Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca da, Kent Konseyi olarak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek; “Ticaret ve Sanayi Odası, Elazığ'ın en büyük Sivil Toplum Örgütü olması hasebiyle şehirde en güçlü ve en saygın bir kuruluş. Başkanımızın, bu görevinden aldığı sorumluluk ve kanaat önderliği vasfıyla, sivil toplumla devlet otoritesi arasında köprü görevi ifa ederek uzlaştırıcı bir tavır ve ortak akılla sorunu çözmesinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu

Vlcsnap 2024 05 31 19H31M19S735

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın bir diğer durağı da, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti oldu.  Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Başkan Alan, “Serkan Başkanımız, gazeteci ve cemiyet başkanlığında Elazığ için önemli şeyler yapmış, Elazığ’ın sorunları ve problemlerini gündeme getirme konusunda gayret ortaya koyan bir arkadaşımız ve dostumuz.  Ben de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak bu gayretine ve samimiyetine şahidim. Elazığ’ın sorunlarını çözmek adına iş ve basın dünyası olarak bir araya geldikten sonra Allah'ın izniyle bizim çözemeyeceğiniz hiçbir sorun hiçbir problem olmaz.” dedi.

A W217140 01-1

Başkan Alan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk de, “Her platformda Başkanımızın çalışmalarını yakından izliyor ve takdir ediyoruz. Kendisi göreve geldiği ilk günden bu yana başarılı çalışmalarıyla şehrin vicdanı ve sözcüsü olmuş aldığı inisiyatiflerle birçok problemin çözümünde de etkin roller üstlenmiştir. Bizler de hem Cemiyet hem de gazetemiz olarak bu çalışmalarda kendileriyle ortak hareket edip el birliğiyle şehrimizi daha iyi bir noktalara taşıyacağız.” Dedi.

A W217140 02

Başkan Alan daha sonra Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti. Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak ile Elazığ’ın sorunlarını istişare eden Başkan Alan, Genel Yayın Yönetmeni Ömer Enes Yılar’ın şehir gündemiyle ilgili sorularını cevapladı.

Vlcsnap 2024 05 31 19H33M49S974

Son olarak Fırat Gazetesi’ni ziyaret eden Başkan Alan, Fırat Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hikmet Gökçe Güray ile istişarelerde bulunarak, muhabir Şah İsmail Gezici’nin sorularını cevapladı.

Vlcsnap 2024 05 31 19H34M15S087-1

Editör: Batuhan Baskal