27 Eylül 2020 tarifinde 7. Olağan Kongresini yapan Av. Ömer Faruk Çelik’in başkanlığındaki  AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda bir yıllık sürede yaptığı çalışmaları paylaştığı bir video ile anlattı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımda 27 Eylül 2022 ile 27 Eylül 2023 tarihleri arasındaki bir yıllık sürede yapılan faaliyetler temel başlıklar halinde anlatıldı.

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkalığı, geçen bir yıllık sürede merkez ilçe sınırları içerisindeki köy ve mahallelerde çok sayıda faaliyet gerçekleştirmenin yanı sıra seçim sürecinde de önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

SEÇİM SÜRECİNDE YOĞUN BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

14 Mayıs seçim sürecinin gizli kahramanı olan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, seçim sürecinde yaptığı eğitimler ve bilgilendirme toplantıları ile teşkilatın seçimlere tam olarak hazırlanmasını sağladı.

Merkez İlçe Başkanlığı seçim sürecinde sandık sorumlusu ve müşahit eğitimi, mahalle müşahit istişare toplantıları, bina sorumlusu eğitimleri gibi çok sayıda faaliyet gerçekleştirdi.

HAFTANIN HER GÜNÜ MAHALLE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haftanın her günü düzenli olarak merkez mahallelerde esnaflar  ve vatandaşlar ziyaret edilerek görüş ve düşünceleri alındı.

Merkez Mahalle muhtarları  belirli periyotlarla ziyaret edilerek, istek ve dilekleri dinlendi. Muhtarlar ile yakın iletişim halinde olundu.

BÖLGESEL KÖY MUHTARLARI BULUŞMASI DÜZENLENDİ

Merkez ilçeye bağlı köyler yıl içerisinde birkaç kez ziyaret edilerek, köy muhtarları ve vatandaşların beklentileri alındı.

Bölgesel Köy Muhtarları toplantısı düzenlenerek Elazığ Milletvekilleri  köy muhtarları ile buluşturuldu.

BELDELER ZİYARET EDİLDİ

Elâzığ Merkeze bağlı, Akçakiraz, Mollakendi, Yazıkonak ve Yurtbaşı Beldeleri düzenli olarak ziyaret edilerek, esnaf ve vatandaşlarla ile buluşuldu, talepleri dinlendi.

 Mahalle başkanlarıyla düzenli olarak istişare toplantıları düzenlendi.

ÜYELERE ÖZEL ÖNEM VERİLDİ

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı, yeni üye çalışmaları kapsamında bir yandan şehrin çeşiti noktalarına üye standartları kurarak Ak Parti’ye yeni üyeler kazandırırken, bir yandan da üyeler evlerinde ziyaret edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamları iletildi.

Ak Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Elazığ’da Şap’a Geçit Yok Elazığ’da Şap’a Geçit Yok