Elazığ’da Kurban Bayramı öncesinde denetim ve incelemeler sürüyor.

Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da kurban kesim alanlarını ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları’na ziyaretine AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım eşlik etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANI ZİYARET EDİLDİ

Başkan Şahin Şerifoğulları; Elazığ Milletvekili Keleş ve İl Başkanı Şerafettin ile birlikte Hicret Mahallesi Güney Çevreyolu, yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali arka kısmında 20 dönüm alan üzerinde oluşturulan kurban satış ve kesim alanını ziyaret etti.

Vali Toraman: Elazığ’da 5 bin 155 Konutun İnşaatına Başlandı Vali Toraman: Elazığ’da 5 bin 155 Konutun İnşaatına Başlandı

ŞERİFOĞULLARI: BAYRAM SÜRESİNCE NÖBETÇİ EKİPLERİMİZLE HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNDE OLACAĞIZ

Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan alanda hem kurban satıcıları hem de vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşan Başkan Şerifoğulları, “Elazığ Belediyesi olarak bayram öncesi vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli tüm çalışmaları titizlikle gerçekleştirdik, bayram süresince nöbetçi ekiplerimizle hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Başta hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam coğrafyasının Kurban Bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.