Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıda mahallede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

“HER SÖZÜ BUGÜN TUTMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”

Başkan Şerifoğulları, “Göreve başladıktan sonra bir hafta sonra ilk ziyaretim Aksaray Mahallesi’neydi. Aksaray, Kesrik, Hicret Mahallelerimiz biraz daha geri kalmış mahallerimiz olması nedeniyle, buralara çok daha fazla önem veriyoruz. Çok daha fazla hassasiyet gösteriyoruz. Seçim öncesi Belediye Başkanı adayı olarak Aksaray’a geldiğimizde vermiş olduğumuz her sözü bugün tutmanın gayreti içerisindeyiz. Çalışmalarımızı da başlattık” dedi.

“DEĞER KATACAK BU YOLLARIMIZI SİZİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

Mahallede yapılan yol çalışmalarına da değinen Başkan Şerifoğulları, “Aksaray’a 3 tane değer katacak bulvarı açmayla ilgili sözümü vardı. Bugün Aksaray Çevre Yolu bağlantı yolunun çalışmaları bitmek üzere. İnşallah devamında tekrar mezarlığın oradaki bulvarı ve diğer bir bağlantı yolunu açarak Aksaray’a değer katacak bu yollarımızı sizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

“28 ARALIK’TA ALLAH’IN İZNİYLE ŞORŞOR DERESİ’NİN İKİNCİ ETABI İHALE EDİLECEK”

Başkan Şerifoğulları vatandaşlara bir de müjde verdi. Şerifoğulları, “Aksaray Mahallesi’nin en büyük problemlerinden bir tanesi biz de çok iyi biliyoruz ki Şorşor Deresi’nin ıslahı. Şorşor Deresi’nin birinci etabı yapılmış tamamlanmış ama ikinci etabı Aksaray’ı ilgilendiren Hicret ve Kesrik Mahallesi’ni ilgilendiren ikinci etabı, sayın bölge müdürümüz de burada sayın milletvekillerimizle birlikte hem bakanımıza hem bakan yardımcılarımıza giderek biran önce ihalesinin yapılmasını talep etmiştik. Buradan bir müjde olarak size açıklamak istiyoruz. 28 Aralık’ta Allah’ın izniyle Şorşor Deresi’nin ikinci etabı ihale edilecek. Çok kısa süre içerisinde de Şorşor Deresi probleminin inşallah gündemimizden çıkaracağız” dedi.