31 Mart mahalli idareler seçimleri için Elazığ’da adayların seçim çalışmaları devam ediyor.

Bilal Kayhan Turgut da Sürsürü Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Muhtar Adayı Turgut, “31 Mart mahalli idareler seçiminde doğup büyüdüğüm Sürsürü Mahallesi Muhtar adaylığımı siz değerli mahalle sakinleri huzurunda açıklıyorum” dedi.

Sürsürü mahalle muhtarlığına talip olan Bilal Kayhan Turgut, mahallenin eksiklerini sıralayarak çözüm önerisi olan seçim vaatlerini mahalle sakinleri ile paylaştı.

Kabine Yarın Toplanıyor! Gündemde 4 Konu Var Kabine Yarın Toplanıyor! Gündemde 4 Konu Var

Muhtar Adayı Turgut, “Şehrimizin ve mahallemizin yer altı su borularının yenilenmesinden dolayı bozuk olan yol ve kaldırımların acilen takip edilmesi için adayız. Mahallemizde yıkılan ve tekrar yapılamayan taziye evi ve Kuran kursunun yapılması için adayız. Yine tüm belediyelerin yaptığı gibi sosyal merkez ve 0-6 yaş çocuklarımız için ihtiyacı için bir kreş yapılması için adayız. İlimizin köklü kulüplerinden Sürsürüspor’a tüm başarılarda destek verip faaliyetlerini sürdürmesi için adayız. Mahallemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edilip gerekli yardımların ulaştırılması için adayız” dedi.

Sürsürü Mahalle muhtar adayı Bilal Kayhan Turgut, mahalle sakinlerinden destek isteyerek, “muhtarlık bizim tek işimiz ek işimiz değil.” Dedi.

Muhtar Adayı Turgut açıklamasında, “Sizleri muhabbetle selamlıyorum ve diyorum ki Muhtarlık bizim tek işimiz ek işimiz değil” ifadelerini kullandı.