CHP Elazığ İl Başkanlığı’nın 38. Olağan İl Kongresi, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Mevcut başkan Av.Coşkun Çağlar Duran 252 imza almasına rağmen blok liste önerisini geri çekerek Elazığ CHP milletvekili Gürsel Erol ile beraber karar alarak kongreye  çarşaf liste ile gidildi.

DURAN: GENEL SEÇİMLERDE OYLARIMIZI %100’ÜN ÜZERİNDE ARTTIRARAK CİDDİ BİR BAŞARI SAĞLADIK

CHP Elazığ İl Başkanı Avukat Coşkun Çağlar Duran; Son seçimlerde oylarını arttırdıklarını ifade ederek, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Elazığ CHP Milletvekili Gürsel Erol’a teşekkür ederek: “genel seçimlerde oylarımızı %100’ün üzerinde arttırarak ciddi bir başarı sağladık. Bu süreçte bize inanan ve güvenen, hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanım ve İlimizin Milletvekili Gürsel Erol olmak üzere ikisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

EROL: ALTERNATİF SÖYLEMLER VE ÇALIŞMALAR ORTAYA KOYARAK DEĞİŞİMİN NASIL OLMASI GEREKTİĞİNİ ANLATACAĞIZ

Elazığ CHP Milletvekili Gürsel Erol; Elazığ’da İl Teşkilatı ile uyumlu çalıştıkları için başarılı olduklarını vurgulayarak, partilerinin Türkiye’de başarılı olabilmesi için Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığının tartışılmaması gerektiğini ifade ederek: “Türkiye’de başarabilmenin yollarını ve yöntemlerini geliştirmenin tartışmasına gideceğiz. Genel başkanımızın başkanlığını tartışmadan, parti içinde birlik beraberliği sağlayarak, değişimin nasıl olması gerektiğini söyleyerek, toplumun beklentilerini doğru tespit ederek alternatif söylemler ve çalışmalar ortaya koyarak değişimin nasıl olması gerektiğini anlatacağız” şeklinde konuştu.

EROL: BİZİM İÇİN ONUN PARTİ TARİHİNE HAKİM OLMASI, PARTİYE VİZYON VE DEĞER KATMASI ÖNEMLİ

Elazığlı Esnaflar Yumurta Fiyatlarını Değerlendirdi Elazığlı Esnaflar Yumurta Fiyatlarını Değerlendirdi

Gürsel Erol; Kurultaydaki önceliklerinin partiye değer katacak isimlerin seçilmesi olduğunu söyleyerek: “biz kurultayda tavrımız önce şu olacak; genel merkez oluşumu listelere biyat edenler değil, bu parti için gerekli kim varsa kimin yanında olursa olsun ona destek vermek olacak. Bizim için şunun listesinde bunun listesinde olması önemli değil. Bizim için onun parti tarihine hakim olması, partiye vizyon ve değer katması önemli” dedi.

Konuşmaların ardından seçime gidildi. Çarşaf liste ile gidilen kongrede Av. Coşkun Çağlar Duran, il başkanlığına seçildi.