Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5'inci ve 9'uncu sınıflarda yüz yüze eğitimi başlatıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Ortaokullarda 5'inci sınıflarda, liselerde 9'uncu sınıflarda yüz yüze eğitim-öğretim faaliyetlerini 2 Kasım tarihi itibarıyla başlatıyoruz" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5'inci ve 9'uncu sınıflarda yüz yüze eğitimi başlatıyoruz

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabine toplantısı, saat 16.00'da başladı. Yoğun gündem maddelerinin yer aldığı toplantı 3 saat 15 dakika sürdü.

Ulaşım araçları başta olmak üzere çok sayıda insanın bir arada bulunduğu alanlarla ilgili denetimler devam edecek. Yerli aşıda 2 hafta içinde insan deneylerine başlanacağı görülüyor. Özellikle temaslı kişilerin takibi çok sıkı şekilde yapılacak. Hedefimiz önümüzdeki bahara kadar aşı çalışamalarını tamamlamak.

5 ve 9. sınıflarda yüz yüze eğitim 2 Kasım'da başlayacak.

'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasında 2 milyar 80 milyon liralık kaynağı hane başı bin lira olarak dağıttık. 1 milyon 400 bin sigortalımıza prim desteği verdik.

Lisans öğrencilerine burs programı

Lisans seviyesindeki öğrencilerimiz için Stajyer Araştırmacı Burs Programı'nı başlatıyoruz.

Ortaokullarda 5'inci sınıflarda, liselerde 9'uncu sınıflarda yüz yüze eğitim-öğretim faaliyetlerini 2 Kasım tarihi itibarıyla başlatıyoruz.

Lisans eğitiminin her seviyesindeki 1000 gencimiz, TÜBİTAK Enstitülerinde ya da TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerinde görev almak suretiyle bu programdan yararlanabilecek

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137