KURSDER Tarafından Basın Toplantısı Düzenlendi

KURSDER tarafından basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, eğitim kurslarının bir çatı altında toplanmasının daha faydalı olacağını söyledi.

KURSDER Tarafından Basın Toplantısı Düzenlendi

Özel Öğretim Kursları ve Muhtelif Kursları Geliştirme Derneği basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca ve eğitimciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, eğitim kurslarının bir çatı altında toplanmasının önemli olduğuna vurgu yaptı.

GÜRTÜRK: GÜZEL FAALİYETLER GÖSTERMEK AÇISINDAN BİZLERİ MEMNUN ETMİŞTİR

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “İlimizde bu KURSDER’i korumakla eğitim öğretim alanına daha güzel işler yapmak daha güzel faaliyetler göstermek açısından bizleri memnun etmiştir. İlimizde bulunan kurslar kanun ve yönetmenlikler çerçevesinde eğitim ve öğretimlerine devam etmekteler” dedi.

KURSDER Elazığ Şube Başkanı Veli Aksu, Elazığ’da öğrencilerin eğitimden geri kaldığını belirterek yüz yüze eğitim devam etmesi gerektiğini ifade etti.

AKSU: PANDEMİ KURALLARINA UYUYORUZ

KURSDER Elazığ Şube Başkanı Veli Aksu, “KURSDER olarak 26 KURSDER üye kurumlarımız hijyen kurallarına pandemi kurallarına son derece uyarak bu çocuklarımızın yüz yüze eğitimini devam ettirecektir inşallah” diye ifade etti.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca da, 24 Ocak 2020 depreminde en büyük darbeyi eğitim kurumlarının aldığını belirterek dernek kurucularını tebrik etti.

Eğitimci Cemal Meral, ileriye dönük bu tür faaliyetlerin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137