İsmail Yolcu ve Bonus Hoca olarak bilinen Süleyman Beledoğlu’nun hazırladığı eğitim programının bu haftaki canlı yayın konuğu İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk oldu.

“Elazığ Her Yerde Okuyor” projesi ve “Meslek Liseleri Aileler İle Buluşuyor” projeleri başta olmak üzere birçok konunun masaya yatırıldığı programda, Elazığ eğitimini vuran 24 Ocak depreminin etkileri de konuşuldu.

GÜRTÜRK: TÜM ÇABAMIZ VE GAYRETİMİZ ÇOCUKLARIMIZA İYİ BİR GELECEK HAZIRLAMAK İÇİN

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Elazığ Her Yerde Okuyor, Yalnız Değilsin, Okul Cami buluşması, Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor gibi önemli projelerle birlikte;  deprem ve salgın sürecinde yapılan çalışmalar, Uzaktan Eğitim çalışmaları, EBA Destek Noktaları, yeni yapılan okullar, meslek liselerinin üretimleri, TEKNOFEST, TÜBİTAK, Erasmus, Kalkınma Ajansı ve DAP projelerine katılım gibi konularda genel değerlendirmelerde bulundu. Eğitimciler olarak öğrencilerimizi artık rüyalarımızda görüyoruz, tüm çabamız ve gayretimiz çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için onların yolunu ve ufkunu açacak projeler üretmektir” diye ifade etti.