12 Mayıs Altın Fiyatları

Altın fiyatları 12 Mayıs 2021 Çarşamba haftanın üçüncü gününde altın piyasasındaki son durumu gösterdi. Ons altının bin 830 dolara yükselmesi altın yatırımcısının sevindirirken altının onsunda yer alan bu değişim uzun zaman sonra dövize karşı altını öne geçirdi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 12 Mayıs 2021 altın fiyatları…

12 Mayıs Altın Fiyatları

Haftanın üçüncü gününde altın piyasasında haftalık bazda karne yeniden şekillenmeye başladı. Uzun süredir altının yönünü yukarı çevirmesini bekleyen yatırımcısı ons altının bin 830 dolara yükselmesiyle altın piyasasındaki gidişi yakından takip etmeye başladı. Altının onsundaki bu artış iç piyasadaki altın türlerini de etkiledi. Peki, altın fiyatlarında son durum ne?

ALTIN FİYATLARI 12 MAYIS 2021

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü 488 liradan işleme alınıyor. Ons altındaki artış iç piyasada da altın türlerini olumlu etkilemişti.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısının sıklıkla tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın ise bugün 783 liradan alınırken 806 liradan da satışa sunuluyor. Değişimin sürmesi halinde alış fiyatı da 810 lira bandını aşabilir.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Dolar kurunda ve ons altında yaşanan değişimlerle birlikte 3 bin lira seviyesinde gelgitler yaşayan cumhuriyet altını ise son dönemdeki artışla birlikte bu kez 3 bin liranın üzerindeki konumunu güçlendirdi. Bigpara’dan alınan verilere göre bugün cumhuriyet altını 3 bin 110 liradan alınırken 3 bin 213 liradan da satışa sunuluyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137