14 Şubat Altın Fiyatları

14 Şubat Pazartesi piyasaların açıldığı haftanın ilk gününde altın fiyatları merak ediliyor. Ellerindeki altını bozdurmak ya da altın almak isteyen vatandaşlar internette yarım, çeyrek, ons, gram altın fiyatları altın fiyatlarında son durumu araştırmaya başladı. Öte yandan Hazine ve Mali Bakanı Nebati'nin açıklamasının ardından yastık altı altında detaylar belli oldu. Peki 14 Şubat'ta yarım altın ne kadar oldu, çeyrek altın ne kadar? 14 Şubat'ta çeyrek kaç TL, yarım kaç TL?

14 Şubat Altın Fiyatları

14 Şubat Pazartesi altın fiyatlarında son durum haftanın ilk gününde vatandaşlar ve yatırıcımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Altın fiyatları ile piyasalarda yaşanan son gelişmeler yatırım yapmak vatandaşlar ile altın alım satımı yapacak olan kişiler tarafından araştırılmaya başlandı. Birçok kişi internette 14 Şubat altın fiyatlarını araştırmaya başladı. İşte 14 Şubat yarım, çeyrek, ons, gram altın fiyatları...

ONS ALTIN NE KADAR?

Ons altın geçen haftanın büyük bölümünü yatay bir seyirle geçirdikten sonra cuma günü 1.864 dolara kadar tırmandı. Piyasalarda risk iştahının yeniden yükselmesiyle haftaya hafif bir gerilemeyle başlayan değerli metal, pazartesi günü 1.852 dolar civarında bulunuyor.

CUMHURİYET, GRAM, ÇEYREK, YARIM ALTIN NE KADAR?

Gram altın Gram altın bugün 805,22 liradan alınıyor, 805,31 liradan satılıyor.

Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın bugün 1. 302 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.330 lirada bulunuyor.

Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın bugün 1. 310 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.328 lirada bulunuyor.

Yarım altın bugün 2.614 liradan alınıyor, 2.661 liradan satılıyor.

14 Şubat Pazartesi günü ata altın alış fiyatı 5.374,00 TL, satış fiyatı ise 5.427,00 TL oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137