15 Ağustos Altın Fiyatları

Altın yatırımcısı geçtiğimiz günlerde ons altının çakılmasıyla birlikte çeyrek altın ve gram altın gibi ürünlerde önemli bir kayıp yaşamıştı. Düşüş sonrası yeniden toparlanma sürecine giren ons altın bin 780 dolarlara kadar çıktı. Peki, bu değişim sonrası çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları verileri…

15 Ağustos Altın Fiyatları

Altının gram fiyatında 20 liralık bir düşüş yaşanmasına neden olan ons altındaki düşüş toparlanma sürecine geçti. Hem dolar kurunun düşmesi hem de ons altındaki çakılma iç piyasadaki altın türlerini olumsuz etkilemişti. Haftanın son günüde ise yüzde 1.57 değer kazanan ons altın bin 780 dolara ulaşırken bu durum gram ve çeyrek altının da yeniden yönünü yukarı çevirmesini sağladı.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı 15 Ağustos 2021 Pazar günü 486,8 liradan işlem görüyor. Ons altındaki çakışma ile birlikte 500 lira bandında gezen gram altın 470 liraya kadar düşmüştü.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Uzun dönem hem alış, hem satış fiyatında 800 lira bandının üzerinde seyreden çeyrek altın ise bugün 793 liradan geri alınırken 807 liradan da satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Büyük düşüşün yaşandığı geçtiğimiz günlerde 100 liraya yakın bir değer kaybı yaşayan cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 161 liradan alınırken, 3 bin 216 liradan satışa sunuluyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137