16 Ekim Altın Fiyatları

Çeyrek altın alış ve satış fiyatı 800 liranın altına indi. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları son dakika değişimleri yaşamayı sürdürüyor. Ons altının bin 900 doların üzerinde seyrettiği dakikalarda gram altın 490 lira barajına yakın bir konumda bulunuyor. Peki, bugün gram ve çeyrek altın ne kadar, 16 Ekim’de altın piyasasında son durum ne?

16 Ekim Altın Fiyatları

Piyasalarda haftanın son işlem günü olan 16 Ekim’de altın piyasasındaki değişimleri takip eden kişiler ons altına ve dolar kuruna gözlerini çevirdi. Ons altının bin 906 dolarda yer aldığı 16 Ekim’de dolar kuru ise 7,94 liradan işleme alınıyor.

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Bugün altının gram fiyatı 486,17 liradan işlem görüyor. Hafta kapanışında yaşanacak değişimler gram altını ve diğer altın türlerini etkilemeye devam edecek.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Bugün altın piyasasında yer alan verilere göre çeyrek altın 787 liradan alınıp, 796 liradan satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI KAÇ TL?

Uzun zamandır 3 bin liranın üzerinde yer alan cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 150 TL’den alınıp 3 bin 170 TL’den satışa sunuluyor.

Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 19 Ekim 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkmış olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137