21 Ekim Dolar Fiyatları

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

21 Ekim Dolar Fiyatları

ABD'de teşvik paketi haberleri küresel piyasalarda sınırlı da olsa alımlara neden oluyor. Yurt içinde ise piyasalar, TCMB Para Politikası Kurulu'nun yarın yapacağı toplantıya kilitlenirken, Dolar/TL dün olduğu gibi bugüne de sakin bir seyirde başladı.

Yurt içinde ise artık tüm gözler yarınki PPK toplantısı sonrası açıklanacak olan faiz kararında. Piyasalarda yüzde 10,25 olan politika faizinin yüzde 12 düzeyine çekilmesi yönünde bir beklenti hakim.

Yarınki veri öncesinde dolar/TL bugün 7,8305'e kadar geriledi. Kur şu dakikalarda 7,83'ten işlem görüyor. Euro/TL ise 9,29'un hemen üzerinde seyrediyor.

Uzmanlar, ABD'de teşvik paketi ve seçimlere ilişkin haber akışının pay piyasalarının yönü üzerinde belirleyici olmaya devam ettiğini belirterek, yurt içi piyasaların ise pozitif tarafta ayrıştığını söyledi.

Covid-19 vaka sayıları ve alınan önlemlerin yanı sıra jeopolitik gelişmelerin de gündemin odağında bulunduğunu aktaran uzmanlar, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ise Fed Bej Kitap Raporu ile ECB Başkanı Lagarde'nin açıklamalarının takip edileceğini bildirdi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137