22 Mart Döviz Kuru

Dolar kuru 22 Mat Cuma günü sakin bir seyir izliyor. Fed'in faiz kararıyla 5,40'a kadar çekilen dolar yeniden karar öncesi seviyesine döndü. Dolar kuru uzun süredir sürdürdüğü 5.45 - 5.50 TL dar bant hareketine devam ediyor. Peki, dolar ve euro ne kadar? İşte canlı döviz kuru gelişmeleri...

22 Mart Döviz Kuru

Dolar/TL, çarşamba gecesi Fed'in politika faizini en az bu yıl boyunca yüzde 2.25 ile yüzde 2.50 arasında bırakacağı sinyalini vermesiyle gelişen ülke paraları değer kazanmıştı.

Dolar kuru karar öncesi 5.48 üzerindeki seviyelerden 5.40'a kadar inmesine rağmen dün yeniden yükselişe geçti. Türk lirası perşembe günü yüzde 0.7 değer kaybederken yarım ila 1 puan arasında değer kazanan diğer gelişen ülkelerden negatif ayrıştı. Peki, dolar ve euro ne kadar? İşte canlı döviz kuru 22 Mart...

DOLAR VE EURO NE KADAR?

TL'nin düşüşünde içeride dolara olan talep ve ABD - Türkiye ilişkilerine yönelik kaygılar öne çıkıyor. ABD'li yetkililer dün S-400 konusunda Reuters haber ajansına yaptığı açıklamada Türkiye'ye F-35 savaş uçaklarının verilmesi hazırlıklarının askıya alınabileceğini belirtmişti.

ABD'nin uluslararası güvenlik ilişkilerinden sorumlu Savunma Bakan Yardımcısı Vekili Katie Wheelbarger ise "S-400 bir bilgisayar. F-35 bir bilgisayar. Bilgisayarınızı düşmanınızın bilgisayarına bağlamazsınız ve en basit şekilde bunu yapmış olacağız" dedi.

22 Mart günü dolar 5.47, euro 6.22 ve sterlin ise 7.1820 ile başladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137