Altın fiyatları hakkındaki en güncel detaylar burada, altın fiyatları güne nasıl başladı?

Toplumsal değerler ve ortak hafıza kültürü oluşturur. Bizim sosyal yapımızda da altına olan talep oldukça fazladır.

Düğünlerde nesillerden nesillere geçen bir alışkanlık vardır ve altın en çok armağan edilen nesnedir.

Bu alışveriş karşılıklı olduğundan sosyal yardımlaşma ve birlikteliği de sağlar.

Özel olarak hazırladığımız içeriğimizde 23 Kasım Cuma altın fiyatları hakkındaki detayları inceleyebilirsiniz.

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Gram altın konusunda vatandaşların ilgisi her geçen gün artmaktadır. 23 Kasım Cuma günü altın fiyatları 209,55 TL'den alınırken 209,59 TL'den satılmaktadır. Özellikle bir dönem piyasalarda yaşanan dalgalanmalar sonucu çeyrek altının fiyatının yükselmesinden sonra gram altına olan talep de arttı.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Kuşkusuz çeyrek altın ülkemizde en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alır. Çeyrek altın dendiğinde hem düğünlerde girilen sıralar hem de yastık altı birikimleri akla gelir. Çeyrek altın 23 Kasım Cuma sabahı 334,35 TL'den alınırken 341,97 TL'den satılmaktadır. Evlerde biriktirilen altınların çoğu da çeyrek altındır.

YARIM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Yarım altın konusunda vatandaşların araştırmaları devam etmektedir. Yarım altın fiyatları birikim açısından değerlendirilir. Yarım altın bu sabah saatlerinde 666,61 TL'den alınırken 683,93 TL'den satılmaktadır. Yarım altın yatırım olarak değerlendirildiğinden kolay kolay bozdurulmaz.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Tam altın, düğünlerde gelin ve damadın aile fertleri, yakınları ve dostları tarafından hediye edilir ayrıca yatırım olarak da değerlendirilen tam altın bu sabah saatlerinde 1.337,40 TL'den alınırken 1.363,68 TL'den satılmaktadır.