26 Nisan Altın Fiyatı

Altın fiyatları bugün serbest piyasada ne kadar? Gün içerisinde altın alım satımı yapacaklar ve ekonomi gündemini takip edenler hemen her sabah olduğu gibi bu sabahın da ilk saatlerinde bu sorunun cevabını araştırıyor. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 26 Nisan gram ve çeyrek altın fiyatları…

26 Nisan Altın Fiyatı

Altın fiyatları 26 Nisan sabah saatleri itibariyle ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor.

Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar?

Merak edenler için güncel altın fiyatlarını haberimizde derledik.

İşte, 26 Nisan çeyrek altın fiyatları ve gram altın fiyatları…

GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Gram altın fiyatları bugün piyasalar kapalı olduğu için bir önceki kapanış değerleri yani 24 Nisan Cuma günü değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor. Buna göre haftayı genel itibariyle yatay yönlü seyirle sürdüren gram altın fiyatları 386 lira alış ve 387 lira satış fiyatı üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları da tıpkı gram altın fiyatları gibi bir önceki kapanış değerleri üzerinden Serbest piyasada işlem görüyor. Buna göre serbest piyasada çeyrek altın fiyatları 621 lira alış ve 636 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Cumhuriyet Altını

2.479,10

2.541,00

Yarım Altın

1.239,50

1.272,50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137