29 Nisan Altın Fiyatları

Altın fiyatları, çeyrek altın ve gram altın gibi altın türlerinde haftanın dördüncü günü olan 29 Nisan 2021 Perşembe günü güncel durumu gösterdi. İç piyasada dolar kuru etkisiyle altın biraz düşüşe geçerken ons altın ise bin 785 dolar seviyelerinde dengelenme aşamasına geçti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın fiyatları kaç TL? İşte 29 Nisan 2021 altın fiyatları…

29 Nisan Altın Fiyatları

Altın piyasasındaki son rakamlar sabah saatleriyle birlikte belli oldu. Altın fiyatları haftanın dördüncü gününde iç piyasada dolar kuru etkisiyle düşüşe geçti. Geçtiğimiz hafta haftalık bazda bakıldığında altın fiyatları yatırımcısına kazandırdı. Ons altındaki artış altın fiyatlarına olumlu yansıdı. Gram altın fiyatları, şu dakikalarda 469 lira seviyesinde bulunurken; altının ons fiyatı ise bin 785 dolar seviyesinde hareket ediyor. İşte altın fiyatlarında son durum.

ALTIN FİYATLARI 29 NİSAN 2021!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcısının her dönem gözdesi olan çeyrek altın son dönemdeki yükselişle birlikte bugün 752 liradan alınırken 777 liradan da satışa sunuluyor.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı ise 29 Nisan 2021 Perşembe günü 470 lira seviyelerinde yer alıyor. Kurdaki değişimlerin devam etmesi halinde altının gramı da 480 lirayı zorlaması bekleniyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Geçtiğimiz günlerde hem alış fiyatında hem de satış fiyatında 3 bin liranın üzerindeki konumunu sağlamlaştıran cumhuriyet altını ise Bigpara’dan alınan son verilere göre bugün 2 bin 989 liradan alınırken 3 bin 097 liradan da satışa sunuluyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137