Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü’ndeki tek Orman Fidanlık Müdürlüğü olan Elazığ Orman Fidanlık Müdürlüğü 2023 yılında 13 milyon adet fidan üretim programı gerçekleştirerek ve 45 Milyon TL'lik satış geliri elde ederek üretimde ve gelirde Türkiye 1’incisi oldu.

Ayrıca Elazığ Orman Fidanlık Müdürlüğü bünyesine 1 Adet 4x4 Kazıcı Yükleyici, 2 Adet 6 Ton Mini Ekskavatör, 1 Adet 20 metrelik Eklemli Platform, 1 Adet Çim Biçme Traktörü, 1 Adet Atv, 1 Adet 220 KvA gücündeki Jeneratör kazandırıldı.

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari illerini kapsayan Elazığ Orman Bölge Müdürlüğümüzdeki tek Orman Fidanlık Müdürlüğü olan Elazığ Orman Fidanlık Müdürlüğü 2023 yılında 13 milyon adet fidan üretim programı gerçekleştirerek ve 45 milyon TL'lik satış geliri elde ederek üretimde ve gelirde Türkiye 1. si olmuştur. Elazığ Orman Fidanlık Müdürlüğümüzün 2023 yılı yatırım programları çerçevesinde alımı yapılan 1 Adet 4x4 Kazıcı Yükleyici, 2 Adet 6 Ton Mini Ekskavatör, 1 Adet 20 metrelik Eklemli Platform, 1 Adet Çim Biçme Traktörü, 1 Adet Atv, 1 Adet 220 KvA gücündeki Jeneratör ile Fidanlık Müdürlüğümüzün makine parkı çok daha güçlü hale geldi. Bu makineleri Bölge Müdürlüğümüze kazandıran başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımıza, Orman Genel Müdürümüze, Fidanlık ve Tohum İşleri Daire Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Milletimize hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

Elazığ’da Hissedilen Deprem Meydana Geldi Elazığ’da Hissedilen Deprem Meydana Geldi