Merkeze bağlı Aydınlar Köyü’nde halka açık olan piknik alanları 2020 yılından itibaren kapatılarak özel mülk ilan edildi.

Aydınlar Köy Muhtarı Mustafa Okçu, piknik yapmak için köydeki özel mülkiyete ait olan yerlere gelmek isteyen vatandaşlar hakkında yasal işlem başlatılacağını duyurdu.

79059

Muhtar Mustafa Okçu yaptığı açıklamada; "Bilindiği üzere geçen 3 yıldan köyümüz parkı halka kapalıdır. Nedeni ise park alanı içerisinde bulunan bahçe ve arsalar köylülerimize ait özel mülktür. Köylülerimizin izni olmadan bu alanlar kullanılmamaktadır. Bizde muhtarlık olarak alınan bu kararı destekleyerek, mahalli idarelere resmi olarak başvurmuştuk. Bu karar doğrultusunda halen özel mülk ilan edilen bu alanlarda piknik yapmak isteyen vatandaşlarımız köyümüze gelmektedir. köyümüz güzergâhı üzerinde birçok yol ayrımına uyarı yazıları yazmamıza rağmen yine de piknik yapmak isteyen hemşerilerimiz ısrarla köyümüz gelmek istemektedir. Bu da bizi son derece üzmekle birlikte gelen piknikçiler ile köy sakinlerimiz arasında nahoş hadisler cereyan etmektedir. Bu nedenle yine de tüm uyarılara rağmen köyümüze gelmek isteyen piknikçiler hakkında yasal işleme başvuracağımız aşikârdır. Kamuoyuna duyurulur." dedi.

Elazığ’da Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı Elazığ’da Gençlik Haftası Kutlamaları Başladı

Mustafa Okçu Muhtar

1597330852 K5