“Eskimeyen Elazığ yemekleri ve Deprem yaralarının Gastronomi ile sarılması” sergi ve açılış programı Pazar günü yapılacak.

KPSS Başvuruları Başladı KPSS Başvuruları Başladı

Elazığ Belediyesi, Elazığ Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği tarafından ortak yürütülen İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından desteklenen program Windyhill Otel’ de gerçekleşecek.

Düzenlenecek etkinliğe Ak Parti Kurucular kurulu üyesi, eski Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Elazığ Eski Milletvekili Necati Çetinkaya ile birlikte çok sayıda Milletvekili, bürokrat ve sivil toplum örgütü temsilcileri katılacak.

Elazığ Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Harun Seyran, “Elazığ’ın gastronomisi ve turizmi için büyük bir hayalle ve hedefle çıktığımız büyük yolculuktayız. Elazığ Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği, Elazığ’a hizmet aşkıyla 2018 yılında uzun bir yola çıktı. İlme rağbet eden Hak rızası güden hizmeti nimet bilen erdemi ışık gören bir avuç Elazığ aşığıyla. Elazığ Belediyesi, Elazığ Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği tarafından ortak yürütülen İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından desteklenen, bütün sektörel paydaşların, akademisyenlerin, gastronomi yazarlarının ve başarılı şeflerinin katılımıyla hayata geçirilen  “Eskimeyen Elazığ yemekleri ve depremin yaralarının gastronomi ile sarılması çalıştayı” etkinliğini çok değerli devlet büyüğümüz Necati Çetinkaya’nın önderliğinde Elazığlıların ve misafirlerimiz ile gerçekleştireceğiz.”dedi.

Etkinlik için şehir dışından çok sayıda Gastronomi yazarı, youtoberlar, akademisyenler ve ünlü aşçıların Elazığ‘a gelmesi bekleniyor.