İstanbul Kartal Cevizli Elazığ Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Anneler Günü etkinliği düzenledi.

İstanbul Kartal Cevizli Elazığ Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer İçmeli, anneler gününe özel temennilerde bulundu.

İÇMELİ: ANNELERİMİZ HEM AHİRETİMİZİN SERMAYESİ HEM DE DÜNYADA Kİ LİMANIMIZ

İstanbul Kartal Cevizli Elazığ Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer İçmeli, “ Allah onları başımızdan eksik etmesin. En şerefli mahlukatın en şereflileri olarak ben düşünüyorum. Annelerimiz hem ahiretimizin sermayesi hem de dünyada ki limanımız olarak düşünüyorum. Allah onlara sağlık sıhhat versin, vefat edenlere de rahmet etsin diyorum” dedi.

ELFED Başkanı Faik İçmeli, başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınların anneler gününü kutladı.

İÇMELİ: BAŞTA ŞEHİTLERİMİZİN ANNELERİ OLMAK ÜZERE HEPİMİZİN ANNELERİNİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

ELFED Başkanı Faik İçmeli, “ başta şehitlerimizin anneleri, aileleri olmak üzere hepimizin annelerinin gününü kutluyorum. Tabi yaşımız gereği birçoğumuz annesi vefat etmiştir onlara da rahmet diliyorum. Allah birlikteliğimizi daim etsin bu güzel mekanın sahibi Engin Bey’e de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir ortam hayırlı kazançlar diliyorum. Hanımefendilere de saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür eden AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşerimiz Mustafa Ataş, şiddetli yağmurdan etkilenen Elazığlılara da geçmiş olsun dileklerini iletti.  

ATAŞ: TÜM ELAZIĞLI HEMŞERİLERİMİZE DE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM

AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşerimiz Mustafa Ataş, “ Dernek başkanımızı tebrik ediyorum böyle güzel bir organizasyon yaparak anlamlı bir günde aileler ile birlikte burada bir organizasyon yaptığı için, kahvaltı programı yaptığı için. Hane sahibi Engin Bey’e çok teşekkür ediyorum böyle güzel bir mekanı hemşerilerimize sunduğu ve bu imkanı tanıdığı için. Ve katılan bütün dostlarımızı tebrik ediyorum. Birkaç gün önce Elazığ’da çok şiddetli bir dolu ve yağmur yağması münasebeti ile Elazığ’da çok ciddi bir su baskınları oldu. Buradan Kanal Fırat ve Kanal 23 vasıtası ile tüm Elazığlı hemşerilerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ve bir daha böyle olumsuzlukların yaşanmamasını temenni ediyorum” sözlerini kullandı.

Müzik dinletisinin de sunulduğu etkinlikte anneler mutluluklarını dile getirdi.