Milletvekili Prof. Dr.Keleş Kurum Ziyaretlerini Sürdürüyor Milletvekili Prof. Dr.Keleş Kurum Ziyaretlerini Sürdürüyor

TFF 3.lig 2.gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Elazıspor’un 3. Turdaki rakibi belli oldu.

Play-off’un ilk turunda Turgutluspor’u 4-1’lik skorla geçerek adını 2.tura yazdıran Efeler 09 2.turun ilk tur maçında deplasmanda rakibini 2-1 mağlup etmiş ve 3.tur için büyük avantaj sağlamıştı.

Efeler 09 takımı 2.turun rövanş karşılaşmasında Nazilli İlçe Stadyumu’nda oynanan müsabakada karşılaşmanın henüz 5.dakikasında Tayyip Mevlüt Kaya’nın golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi takım 14.dakikada ise Tugay Adamcılın ayağından kazandığı penaltıyı değerlendiremedi.

İlk yarısı 1-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün olan taraf yine Efeler 09 olurken önemli pozisyonlardan da yararlanamadı.

2. yarıda Efeler takımı74. Dakikada skoru 2-0 yaparken, karşılaşmayı da bu skorla kazanarak 15 Mayıs’ta oynanacak 3. Tur müsabakalarında Elazığspor’un rakibi oldu.

3. turun ilk mücadelesi Efeler 09 takımının sahasında oynanırken, rövanş müsabakası ise 20 Mayıs’ta Elazığ’da oynanacak ve 2 maç sonunda üstünlük sağlayan takım; 1. Grubun finalistiyle tarafsız sahada 2. Lige yükselmek için mücadele edecek.