Merhum Oral Arslan Mezarı Başında Anıldı
Merhum Oral Arslan Mezarı Başında Anıldı
İçeriği Görüntüle

Elazığ Bingöl Dernekler Federasyonu (ELBİNFED), eğitim alanındaki sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Elazığ Belediyesi ile iş birliği içerisinde gerçekleştirilecek “1000 Öğrenciye 1000 Çanta” projesiyle, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına eksiksiz başlamalarına katkı sağlanması hedefleniyor.

ÖĞRENCİLERE ÇANTA VE KIRTASİYE SETİ ULAŞTIRILACAK

Proje kapsamında belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantalarının yanı sıra çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim destek paketleri ulaştırılacak.

ELBİNFED, projeyle Elazığ’da yaşayan Bingöllü hemşehriler arasındaki birlik, beraberlik ve yardımlaşma kültürünü eğitim alanında da güçlendirmeyi amaçlıyor.

“EĞİTİME YAPILAN HER KATKI GELECEĞE YATIRIMDIR”

Elazığ Bingöl Dernekler Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, eğitime verilen desteğin toplumsal dayanışmanın en önemli unsurlarından biri olduğuna dikkat çekildi.

Açıklamada, “Hemşehri derneklerimizle birlikte eğitime yapılan her katkının geleceğe yapılan bir yatırım olduğuna inanıyor, çocuklarımızın eğitim yolculuğuna destek olmaya devam ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Elazığ Belediyesi ile ELBİNFED’in iş birliğinde gerçekleştirilecek proje, “Eğitime Destek, Geleceğe Umut” sloganıyla 1000 öğrencinin eğitim hayatına katkı sunacak.

Whatsapp Image 2026 08 31 At 22.20.24